GP Times ve školním roce 2021/22

Ve školním roce 2021/22 pokračovalo vydávání školního časopisu, který je zcela v režii studentů. Redakce začala procházet výraznou generační obněnou, která se bohužel podepsala i na nižším počtu vydaných čísel. Šéfredaktorem byl zpočátku "otec zakladatel" Matthieu Morin (8.O), který ve druhém pololetí předal pomyslné žezlo Lukáši Jančovi (2.O).

GP Times se i tento rok věnoval celé řadě témat od volnočasových po závažná, přinášel také pravidelné reporty o činnosti prudce se rozvíjející studentské samosprávy – Senátu GP. Působilo v něm více než 10 redaktorů a externích spoluprcovníků z vyššího i nižšího stupně gymnázia, články přispěli i někteří členové pedagogického sboru. Obzvláštní poděkování patří letošním maturantům – bývalému šéfredaktorovi Matthieu Morinovi (8.O), článkařce Tereze Bečvářové (4.B) a fotografce Zuzaně Míškové (4.A), bez nichž bychom si v uplynulých letech časopis vůbec nedokázali představit.

V květnu 2022 GP Times obdržel čestné uznání v soutěži Školní časopis roku Jihočeského kraje, přičemž se účastnil v kategorii „Časopisy a noviny vydávané studenty gymnázií a středních škol“.

 

Martin Větrovský (7.O)

PřílohaVelikost
Březnové číslo7.31 MB
Dubnové číslo5.52 MB
Červnové číslo6.1 MB